Bankiety są organizowane głównie ze wzglądu na podniosły charakter spotkań, z reguły spotkań biznesowych. Na tego typu spotkaniach potrzebny jest bardziej wytworny catering i my w tym Państwu pomożemy. Mamy doświadczenia już po kilkunastoletniej pracy w hotelach i obsłudze tego typu spotkań. Dania musza tutaj spełniać wysokie standardy, nie musi ich być tak wiele, ale jakościowo, wizualnie i smakowo muszą być z półki premium.
Bardzo modne teraz są dania w formie finger-food, czyli takie małe eleganckie potrawy jedno porcjowe do ręki, z reguły podawane w kieliszkach lub specjalnych pojemniczkach jednorazowych.
Potrzebna jest też odpowiednia obsługa na poziomie, która jest zorientowana i potrafi coś Państwu z menu podpowiedzieć i doradzić. My takich kelnerów posiadamy i to w ich rękach jest to, aby bankiet wrył się pozytywnie w Państwa wspomnienie i został dobrze zapamiętany.
OFERTA SPOTKANIA OPŁATKOWEGO
BANKIET DLA 500 OSÓB
Napoje:
Kawa parzona w podgrzewaczu bez ograniczeń
Herbata czarna i herbaty smakowe bez ograniczeń
Mleczko, cukier , cytryna
Przekąski:
Volou-venty ze szpinakiem garnirowane 300 szt
Babeczki z pasta serowo-szcypiorkową z kaparami 300 szt
Koreczki z mozarrelli o pomidorków chrerry 400 szt
Korki z salami i zielonych oliwek 300 szt
Kanapki na ciemnej i jasnej bagietce 600 szt
(z salami ,łososiem, kabanosem, wędlinami, serami)
Mini paszteciki zapiekane z kminkiem 300 szt
Roladki z grillowanej cukinii z kozim serem 200sst
Mini sałatka z łososia w sosie guacamole
Wino:
Białe 300 lampek
Czerwone 300 lampek
Do obsługi 4 osoby, stoły koktajlowe z pokrowcami elastycznymi w kolorze białym i czarnym, stoły na bufety z nakryciami
MENU BALU KARNAWAŁOWEGO
OK 140 OSÓB
- DESKI SERÓW ŻÓŁTYCH I PLEŚNIOWYCH /80 GR/0S
- WĘDLINY MIESZANE / 80 GR/OS
- MIĘSA PIECZONE , ROLADY , GALANTYNY MIĘSNE I PASZTETY/120 GR/OS
- SAŁATA GRECKA 80 GR/OS , SAŁATA KRÓLEWSKA(KUKURYDZĄ I ANANASEM I SELEREM MARYNOWANYM /80 GR /OS
- SAŁATA WŁOSKA Z MAKARONEM I WARZYWAMI /80GR /OS
- OGÓRECZKI NADZIEWANE TWAROŻKIEM I ŁOSOSIEM 2 SZT/OS
- KORECZKI Z MOZZARELLI I POMIDORKÓW KOKTAILOWYCH
2 SZT /OS
- PIECZYWO
- CIASTECZKA DESEROWE /80 GR /OS
- CIASTO PIECZONE (SLIWKOWE I CZEKOLADOWE) /PO 2 PORCJE NA OS
- BABECZKI Z OWOCAMI 1 SZT/OS
- SOKI OWOCOWE 500ML/OS
- WODA MINERALNA GAZOWANA I NIEGAZOWANA 500ML/OS
- HERBATA I KAWA BEZ OGRANICZEŃ
DANIA NA CIEPŁO
- ZIEMNIAKI OPIEKANE
- PALUSZKI DROBIOWE PANIEROWANE W SEZAMIE
- SCHAB W SOSIE KONIAKOWO-PIECZENIOWYM
- PENNE W SOSIE Z PODGRZYBKAMI
- SURÓWKA Z PEKIŃSKIEJ I SURÓWKA Z MARCCEWKI I JABŁKA
ALKOHOLE
- WÓDKA 0,5L 60 BUTELEK, SOBIESKI
ZAPEWNIAMY 5 OSÓB DO SPRZĄTANIA I OBSŁUGI, NIEZBĘDNĄ ZASTAWE I ARANŻACJĘ BUFETU
STOŁY MOGĄ BYĆ OKRĄGŁE, OBRUS BIAŁY ,NARZUTY GRANAT
ŚWIECE NA STOŁACH
MENU BANKIETU STOJĄCEGO
Galantyny ,rolady mięsne oraz mięsa pieczone 80 gr/os
Deski serów żółtych i pleśniowych 70 gr/os
Roladka z łososia wędzonego z twarożkiem i oczkiem kawioru 1 porcja/os
Mini szszłyki z mozzarelli i pomidorków koktajlowych ½ szt/os
Filet z miruny z masełkiem czosnkowym w galarecie ½ porcji os
Rolmopsiki śledziowe 1 porcja /os
Volouventy nadziewane kurczakiem z majonezem ½ porcji/os
Babeczki ze szpinakiem ½ porcj/os
Babeczki z farszem grzybowym ½ porcji/os
Tymbaliki drobiowe ½ porcji/os
Sałata z kurczakiem wędzonym 80 gr/os
Sałata meksykańska 80 gr/os
Sos czosnkowy ze szczypiorkiem
Sos chrzanowy
Sos andaluzyjski
Pieczywo
Owoce 80 gr/os
Soki owocowe 500ml/os
Woda mineralna gazowana i niegazowana 500 ml/os
Kawa ,herbata czarna i herbaty smakowe bez ograniczeń
Cukier.mleczko , cytryna
Sernik wiedeński ,ciasto ze sliwkami, ciasto czekoladowe mix po 2 porcje /os
zapewniamy niezbędne nakrycie, stoły na bufety i 25 stołów koktajlowych .
Kieliszki do wina przez Państwa przywiezionego zapewnimy nieodpłatnie.
Przy planowanej liczbie ok 580 osób do obsługi 10 kelnerów